over the highland fling

The Highland FlingWelkom! Mijn naam is Yvon Strathie. Ik ben geboren in het plaatsje Falkirk te Schotland, tussen Edinburgh en Glasgow.Ik woon al sinds 1980 in Nederland maar blijft in hart en nieren een echte Schotse. Mijn vriendinnen en ik zijn dol op High Tea’s en bezochten deze dan ook vaak, maar elke keer bedacht ik me “dit kan ik beter”. Het idee om een eigen zaak te beginnen was dus geboren, maar er waren er al zoveel, dus waarom niet bij de mensen thuis?

Begin 2008 was het zover mijn eigen zaakje met verse handgemaakte Schotse gebakjes en heerlijke theesoorten. Sinds november 2010 bezitten we ook een theewinkel aan de Ring in het knusse Abbenbroek waar u veel thee soorten kunt kopen, heeft u speciale wensen dan kan bijna elke theesoort besteld worden. In de winkel treft u ook servies en andere thee produkten. Ook kunt u bij ons terecht voor Schotse en Engelse food producten.

nieuws

  • Tevreden over onze specialiteiten en High Tea's? Laat je bericht en ervaringen achter op onze Facebookpagina...
    Bezoek en Like onze Facebookpagina
  • Nieuw uit eigen keuken: De befaamde Magnolia Bakery Hummingbird cake, met verse ingredienten als ananas, banaan en peccanoten. Elke zaterdag een lekkernij uit eigen keuken...
    Lees verder